jag hatar reklam, men den här.. hahaha



Haha älska den här reklamen!

You can go your own way.. lalalalalala

Jag har tänkt och kommit fram till att jag är en ganska så viktig människa. Tänk va många som skulle sakna mig ifall jag inte fanns. Mina grannar skulle verkligen sakna min vackra stämma varje dag när jag brölar med det högsta jag kan till alla låtar som spelas från min dator eftersom jag i princip kan alla låtar som någonsin komponerats. Alla i min närhet skulle gå runt och frysa eftersom jag anses vara ett livs levande element. Mina arbetskollegor skulle inte klara sig utan mina OTROLIGT roliga skämt och imitationer. Vill du ha ett russin förresten? Jag bidrar så otroligt mycket till evolution och vetenskap att världen skulle varit förstörd redan nu ifall jag aldrig funnits. Tänk på alla barn som skulle må så dåligt utan mig. Jag som har gjort så mycket för sos-barnbyar. Och så mycket arbete och tid jag har lagt ner för att ryska tjackhoran Olga ska få en bra arbetssituation. Inte för att tala om mina vänner. De skulle inte klara sig utan mig. Vem skulle de få veta rätt och fel av? och vem skulle dela med sig av alla sina erfarenheter? De skulle få det svårt. Världen skulle inte va den samma ifall jag inte skulle funnits.

Detta inlägg är alltså tillägnat mig själv eftersom det finns alldeles för få av dessa och jag vill ta mig tillfälle att tacka mig själv för att jag alltid finns där för mina vänner och för alla i min omgivning. Så TACK Elin. Jag älskar dig och du är så sjukt bra! Du har gjort intryck i människors liv och de kommer aldrig mer va desamma. Jag förundras dig.




Jag för drygt två år sen. På den tiden det va inne med grön ögonskugga.


Jag idag. Jag är den där i mitten med blå halsduk.

<3

Confusion never stops

.

Nyår

Jag tror inte att nån missade att det va nyårsafton i måndags, tänkte bara slänga upp nåra bilder så ni får se hur sjukt kul jag hade!

nehe, det gick tydligen inte att ladda upp nåra bilder så det får jag väl göra nån annan :( nu är jag vrång, när jag för en gångs skull kommer ihåg att blogga så går det inte som jag vill...

RSS 2.0