garderobsrensning

skulle åka och bada med lina idag, men vädret va molnligt så det blev inget av det.. därför har jag ägnat dagen till att rensa garderoben.. vilket jag borde gjort för länge sen men det har inte blivit av.. känns mycket bra att ha plats för en massa nya grejer :D man har verkligen hur mycket som helst som man aldrig använder, som bara ligger där och tar plats men som man tänker att man kanske kanske kommer ha användning för.. packade ner allt det onödiga i en låda och ställde in den i förrådet.. passade även på att kolla runt lite i förrådet och hittade en massa fina grejer :)

så jag känner att jag har varit duktig idag! :)
puss och kram


Hej, jag är klantig..

Haha jag övningskörde imorse.. Det gick väldigt bra måste jag säga! man känner verkligen att det går bättre och bättre.. det känns inte så fort att köra i 50 längre.. haha :p men iallafall.. pappa bad mig pröva att parkera och det gick jättebra bortsett från att jag glömde att bromsa och körde rakt in i staketet.. haha sen blev jag så nervös och tappade allt så när jag skulle lägga i backen så glömde jag att koppla och allt blev helfel.. haha pappa och jag tittade på varandra och asgarvade.. som tur va hände det inget med bilen.. staketet vet jag inget om för jag skyndade mig därifrån.. haha sen försökte jag starta med treans växel i men det är en annan historia.. hehe

och sen så nu när jag satte mig vid datorn va jag tvungen att koppla i en grej i datorn för att musen ska fungera.. och då råkar jag tappa den i mitt vattenglas.. jag får typ panik och häller halva glaset över mig i hopp om att få tag på den.. haha tillslut får jag tag i den och torkar av den på min klänning och tittar mig omkring ifall nån sett mig.. sen kopplar jag i den och hoppas hoppas hoppas på att det ska funka trots att den fick bada lite.. och jag hade tur för det gjorde den :) haha

jaja hade ju tur att inget gick sönder :) nu ska jag gå och sätta mig på balkongen!
puss så länge!

I cut my hair, only little..

Jag gjorde det! nu har jag axellångt hår.. blev ganska fint faktiskt :) trodde aldrig att jag skulle våga, men sen tänkte jag att det växer ju verkligen ut igen och om jag inte skulle passat i det så får jag väl lära mig leva med det.. haha man kan ju inte leva och aldrig våga förädringar liksom :) så jag kände att det va dax :D haha har verkligen haft långt hår så länge jag kan minnas.. tiden var inne för att jag ska klippa kort liksom :) mamma som sa åt mig att jag absolut inte fick klippa kort för att jag verkligen inte skulle passa i det tyckte att det blev fint så det va ju bra iallafall :p hehe får lägga upp bild sen :)

igår va jag och elin på videohörnan och skulle hyra film.. det blev tre tönt filmer; En Kärlekshistoria, Sandor/Ida och A walk to remember :) vi hann bara se Kärlekshistorien.. haha den va väl gullig men fyfan va vi skrattade åt den! haha vi började se på Sandor/Ida men jag dog efter typ tio minuter och elin skulle hem så den ska vi se fortsättningen på idag :) men först ska vi titta på allsången!

Idag va vi i stan och gjorde av med en massa pengar köpte bland annat en klänning från mq som jag är lite tveksam till men jag tror nog att jag behåller den :)

Puss och bajs så länge <3


Update
Så här ser jag ut nuförtiden :)

image21

RSS 2.0