underbett för all del

borde verkligen plugga nu känner jag.. har prov imorn och har inte börjat än.. skulle gjort det igår men självklart gjorde jag inte det.. så dålig! ska börja nu iallafall.. för jag måste få bra på det här provet! :S

va på skiva igår! va helt okej :) hade kunnat va mer drag men jag fick ju iallafall va me sarah och kim! :D det va bra! meningen va att jag skulle va utklädd till grottmänniska.. men resultatet liknade mer en prostituerad.. :s men vafan.. det bjuder jag på!

aah.. nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga lite..
puss på er!

Call me Elin Hermapa




You Are a Good Friend Because You're Supportive



You are almost like a life coach for your best friends.

You give them help when they need it... but you also know when to give them a push.



People tend to rely on you for moral support and advice.

You've probably always been mature for your age, so this is a role that's you're comfortable with.



A friend like you is one of the rarest kinds.

You are both a good mentor and companion.



Your friends need you most when: They are confused or worried



You really can't be friends with: Someone who only wants to complain



Your friendship quote: "The only way to have a friend is to be one."

What Makes You a Good Friend?


hittade det här testet på min vän elins blogg :) så vad säger ni? stämmer det eller? :)
<3

varje litet steg du tar

känns som att jag inte bloggat på ett tag.. men jag har knappt suttit vid datorn.. va iallafall ute å övningskörde idag igen :) fick växla till tvåan 8) wohoo! hehe jag känner som värsta veteranen nu ju :p haha nää men ska väl försöka ge mig ut å köra nån mer gång i veckan.. om jag hinner.. har massa i skolan, sen är det ju skivor å grejer också.. och så tar ju mina kära vänner studenten på torsdag.. :) fuskit.. varför får dom springa ut två veckor före mig för? aja.. de kanske är värda det efter en vecka i skogen :p 

ikväll ska jag på skiva :) och imorn.. jag å sarah skulle till läkarmissionen idag för att hitta grejer tills imorn.. det är temat Oj, jag kom fel, tror att jag ska va grottmänniska.. men får se.. kanske ändrar mig i sista sekund :p hehe

nää nu måste jag va med elin och sen ska jag hem å tvätta håret.. va länge sen det va så här smutsigt :S

puss och kram<3

...

jag tycker att nån gång ska saker och ting gå som jag vill.. det vore så himla mycke bättre ifall det va så.. livet hade varit lite enklare och man hade mått lite bättre helt enkelt..

My life is music

1. Hur mår du idag?
Gunilla - Björn Rosenström.. haha tack för den!

2. Kommer du komma långt i livet? 
All I Have - Tiger Lou

 3. Hur ser dina vänner dig?
Truly, Madly, Deeply - Savage Garden :)

4. Kommer du gifta dig?
Romeo and Juliet - Dire Straits

5. Vad är ditt livs themesong?
Sverige - Kent

6. Vad är din livshistoria?
Forever Young - Alphaville

7. Hur är skolan för dig?
Stupid Cupid - Connie Francis haha

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Love Shine A Light - Katarina And The Waves

 9. Hur kommer imorgon vara? 
Du ska veta att jag saknar dig - Tomas Ledin

 10. Vad är det bästa med dina vänner?
Havet är djupt - Lilla Sjöjungfrun

11. Vad finns i lager för nästa vecka?  
Som Sommaren - Jimmy Jansson

 12. Vilken sång beskriver dig bäst?  
Hide And Seek - Imogen Heap

13. Hur är det med ditt liv?
I Knew I Loved You - Savage Garden

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Hakuna Matata - Lejonkungen

15. Hur ser världen på dig?
En Vän Med En Bil - Håkan Hellström

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? 
Collide - Howie Day
 
17. Vad tycker dina vänner om dig?
Blåa Gympaskor - Svenskpop

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
A Place Nearby - Lene Marlin

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?  
Ska Vi Gå Hem Till Dig - Magnus Uggla
 
 20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Because You Loved Me - Celine Dion

21. Kommer jag nånsin ha barn? 
Cancer - My Cemical Romance

 22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? 
Irreplaceble - Beyonce

 23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? 
Crash - The Primitives

 24. Vad är några tips till mig?
Cry - James Blunt

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
I Dina Ögon - Lars Winnerbäck

26. Vad är min danssång? 
Promiscuous - Nelly Furtado ft. Timbaland


Dagens låt..

Varje litet steg - Lasse Lindh

sjukt bra låt! vet inte hur många gånger jag lyssnat på den idag.. haha

Nu är inte stans gator säkra längre..

Igår va jag ute och övningskörde igen :) gick mycket bra om jag får säga det själv! :D har inte kommit längre än till draglägesträning men det ser bra ut :D haha första gången med pappa iallafall :)

pappa sa att han hade fasat för att köra med mig.. för han minns när jag va liten och vi va på öland och körde go-kart.. haha i varje kurva gasade jag på och körde över alla däck som låg längs vägbanan.. men jag trodde faktiskt att instruktören sa att man skulle gasa i svängarna.. men han sa tydligen att man skulle släppa på gasen.. det värsta är att vi har allt dokumenterat på film och jag kommer få höra det här hela mitt liv! haha men det bjuder jag på :p han insåg iallafall att han inte behövde oroa sig :D jag kommer att bli en mycket bra körkortsinnehavare inom en halvlång framtid! :D

nu ska jag snart åka till skolan och få ig på ett religionsprov.. jag har verkligen försökt plugga till det här men det har inte gått.. jag vet inte om det beror på att jag har haft ont i huvudet eller om det är för att det bara inte går att lära sig.. aja.. får se hur det går!

puss och kram alla barn!


konstant huvudvärk...

Det känns som att jag inte har bloggat på hur länge som helst! Så för att KB inte ska dö halvt idag igen av besvikelse så tänkte jag skriva ett inlägg idag iallafall, kanske blir fler man vet aldrig ;)

Jag har iallafall haft världens huvudvärk i tre dagar nu och jag vet inte vad det beror på.. kan inte sova om nätterna :S men men.. det går nog över om nån dag! har ju så här ibland.. aja.. i söndags mådde jag bajs.. jag hade gjort inbjudningar till min mottagning och satt tiden på fem.. för jag kommer inte va hemma innan.. det är inte säkert att jag är hemma då heller men det är större chans att jag är hemma då iallafall.. och jag vill inte att alla ska sitta och vänta på att jag ska komma hem.. men eftersom annelie har bestämt sig från första början att jag inte får ha min mottagning här hemma ska ju självklart börja gnälla på att jag har satt tiden så sent för att tänk på dem som har långt hem och kommer på utspringet.. vad ska dom gör emellan? men det är väl deras problem.. jag sa att det va faktiskt min mottagning och det känns som att jag vill va hemma mesta tiden som folk är här.. nää men det går inte för vi ska hinna gå upp till jesper också.. tack för att de prioriterar jesper mer än mig.. aja.. jag blev iallafall sur och börja förklara att jag inte skulle komma iväg med flaket från skolan förens vid typ tre och sen ska vi in till stan och sånt.. men annelie förstog tydligen inte det och sa att det inte gick.. sen när hon inser att hon har fel ska hon börja gå på mig med massa andra saker.. hon säger att jaha så då ska du komma hem här klockan fem och börja duka och så när alla är här.. shit.. jag tar studenten.. nånting får väl dom hjälpa till med.. men tydligen inte.. så jag sa att jag fick väl fixa det på morgonen eller dan innan.. och sen börjar hon med att jag inte har planerat nånting att jag är så jävla dålig och allt va hon nu sa.. men hallå.. jag har planerat typ allting.. jag och mamma har bestämt det mesta bara att jag inte sagt det till henne.. men det är tre veckor kvar så jag tror att jag kommer att hinna säga det till henne också.. men men iallafall jag kände att hon kommer bara göra allt för att förstöra min student så jag vill inte ha min mottagning här hemma.. så jag ska ha den hemma hos morfar istället.. kul att han är mer välkomnande och öppnar upp sitt hem mer än vad mitt eget hem gör.. jag känner mig som en jävla inneboende som inte får ställa nåra som helst krav och egentligen inte får ha något med huset att göra mer än att vara i mitt rum... jag orkade iallafall inte va kvar hemma så jag och eric gick på en promenad och då brast allt.. jag ringde elin och fick komma hem till henne <3 jag förstår bara inte vad det är hon inte förstår? varför hon alltid ska hålla på så här? har hon inte insett att vi är lika mycke pappas barn som emil är? att vi tillhör familjen precis lika mycket.. hon har tydligen stora problem med det och vill väl helst se oss döda eller att vi ska gå och aldrig mer komma tillbaka..

jag har iallafall gjort om inbjudningarna nu och vi ska va hemma hos morfar.. hon behöver inte komma om hon inte vill för jag bryr mig inte ett dugg.. hon kan ju gå till jesper om hon så gärna vill det.. men hon ska fan inte ta med sig emil.. nu har hon iallafall inte en enda möjlighet att förstöra min student.. eller vem vet.. hon kanske kommer på nåt nu också.. men då jävlar.. förstör hon det här också så kommer hon inte få det roligt.. jag orkar inte tolerera hennes beteende längre... jag tänker inte acceptera att hon håller på såhär och jag tror att hon vet det.. och då blir hon nervös det är därför hon går på mig som person.. så jävla lågt.. men jag hoppas att hon kommer skämmas.. för alla kommer förstå att hon inte ville att vi skulle va hemma hos oss på min student..

Vill bara tacka elin också! för att du va så snäll i söndags :) behövde verkligen komma bort hemifrån..
du är bästast i hela världen <3

nu ska jag gå å klippa alla inbjudningarna och gå till brevlådan sen!
men nu har jag iallafall skrivit av mig mina aggressioner :p hehe
ses hemma hos morfar den 13e då! :) woohoo!

pusspuss<3


Dagens kram..

..tillägnar jag en mycket speciell person! nämnligen min bror som oftast är snäll mot mig! vi har våra dagar men vi kommer alltid över det dåliga och sen är vi bästa syskon igen!

Fast jag brukar slå dig ibland ska du veta att jag tycker mycket mycket om dig!

puss och kram min käraste lillebror

:S

Det här är för fan helt jävla sjukt!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1072117,00.html

jag fattar inte att man kan göra nåt sånt här.. och varför inte nån ingriper.. folk är fan dumma i huvudet.. så jävla fega.. jag blir så förbannad när jag läser sånt här så det är sjukt!

Lista

Jag hade tråkigt och hittade en lista på nån blogg.. så varför inte tänkte jag.. haha 

10 favoriter:
Färg:
Röd
Mat: Glass med varma hallon helst!
Musik: Verkligen allt möjligt.. men oftast sån man mår dåligt av :S haha
Film: The Notebook
Bok:
Sport: gymnastil
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Hallon
Tid på dygnet: 21.00

9 för tillfället:
Humör: Irriterad
Smak: va?
Kläder: morronrock
Bakgrund: ehh..? svensk?
Nagellack: typ mörkrött
Tid: 13.23
Omgivning: musik
Irritationsobjekt: alla jobbiga människor..

8 första:
Bästa vän: Kim
Screen name: gluggen
Husdjur: Fiskar
Piercing: Öron
Förälskelse: minns inte men det va säker christoffer
Musik: nått svenskt töntigt säkert :D 
Bil: körkort först.. sen bil..

7 senaste:
Cigarett
: aldrig
Mat: klyftpotatis, kött å basilikasås
Dryck: Vatten
Biltur: jag övningskörde :D
Kärlek: inlägget tillängnat mig i Elins blogg! :D
Spelad låt: Everlasting Friend - Blue October
TV-program: Greys Anatomy

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nää inte vad jag minns
Brutit mot lagen: det har jag säkert!
Blivit arresterad: Nix
Badat naken: Ja
Varit med på TV: vet inte.. iallafall när pappa filmat :D
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: stickiga koftor
Mat: Blodpudding
Musik: Utan sång
Dryck: wiskey eller stråh
Personlighetsdrag: bessewisser och dryg

4 saker:
Du gjorde igår kväll: träffa mammas nya ragg
Du kan höra just nu: Forever young
Du inte kan leva utan: Mobilen
Du gör när du har tråkigt: sjunger

3 personer:
Du kan berätta allt för: De närmsta
Du tycker om: kompisarna
Du inte gillar: dryga

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 Dagens i-landsproblem:
Inge batteri på mobilen =/

psykbryt...

Jag blir så trött på folk som inte ställer upp.. de säger att de ska det men de gör aldrig det.. mina föräldrar exempelvis är experter på detta. Pappa säger att jag ska ta tag i övningskörningen, att han inte tänker tjata på mig att vi ska ut och köra.. jag har frågat honom nästan varje dag i två veckor nu och varje gång har han sagt: aa kanske.. vi får se.. jag vet inte om jag har tid osv.. hur fan ska jag kunna ta körkort om de säger så hela tiden.. kan mina föräldrar nånsin prioritera mig nån gång? skulle de läsa det här skulle de lätt säga emot och säga att de ägnar all tid till mig och mina brorsor men det känns verkligen inte så.. pappa har alltid bättre saker för sig när man vill hitta på nåt.. han tycker att det är tråkigt att jag aldrig är hemma och att när jag är hemma så är jag vid datorn eller i mitt rum.. men så fort man frågar om han vill hitta på nåt så har han inte tid. så fort jag påpekar detta blir han sur och säger åt mig att inte va så otrevlig så fort nåt inte passar mig.. och mamma är lika dan.. hon är aldrig hemma nuförtiden.. så därför är inte jag heller hemma eftersom jag inte vill sitta helt ensam varje dag. hur kul är det? sen så fort hon kommer hem ringer hon och gnäller på mig och undrar varför jag inte är hemma. och så frågade jag igår ifall vi kunde övningsköra idag eftersom båda är lediga.. men det visste hon inte om hon orkade.. hon var ju ledig så då ville hon ta det lugnt.. jag fattar inte när vi ska ta tag i det här och börja.. jag som har som mål att vara nästan klar med körkortet vid årsskiftet kan ju glömma detta eftersom mina föräldrar inte alls vill lägga ner nån tid på min körning.. jag hatar att jag alltid ska ställa upp för folk och tror att jag kommer att få tillbaka det.. men vissa har verkligen inte lust att ge nåt i gengäld.. det finns många som finns där när jag behöver dem och det är jag mycket tacksam för, det betyder jättemycket.. men jag orkar inte ställa upp mer för folk som aldrig har tid sen när man själv mår dåligt, och sen tror det att jag fortfarande kommer va där för dem, att de kan ringa när som helst och bara prata om sig själva.. jag tänker iallafall aldrig bli en sån person..

okej.. sorry för det tråkiga inlägget.. men jag känner mig jävligt förbannad på allt just nu så jag va tvungen att skriva av mig lite..

ikväll kommer jag iallafall förvandlas till sjögräselin... så om ni ser nån i grönt hår så är det garanterat jag..
puss på er

onsdag..

idag är det onsdag.. och jag håller på att göra köttbullar och makaroner..
ska åka å möta sarah i vällingby och köpa present till kim snart! hon fyller år imorn och har bjudit oss på tårtkalas :) jag måste också köpa grejer tills på torsdag när jag ska vara sjögräs.. haha

ikväll ska jag träffa Stig-Ola.. mamma har bjudit honom på middag.. Eric jobbar så det blir bara vi tre.. hmm.. det ska bli spännande.. jag hoppas verkligen att han är trevlig! :) men det tror jag..

nää nu kokar makaronerna! så nu måste jag hålla koll på dem :p

puss och kram

Elin, elin, elin!

image21
Det här är min vän Elin Sophia Åberg! Hon är bra!
Vi träffades i somras på södra öland.. det var den äckligaste veckan i mitt liv.. har nog aldrig haft så äckligt hår fast jag typ tvättade det varje dag.. men vi fann varann ändå! Vi kom fram till att vi hade väldigt mycket gemensamt.. Vi har bland annat samma namn, vi bor i hässelby och vi har båda två brorsor.. det är även mycket mycket mer som vi har lika men rabblar jag upp allt det så kommer det här inlägget bli hur långt som helst.. och det orkar jag inte :)

Vi har iallafall utnämt varandra till Cosmin Twins och så ska det förbli!

I torsdags fyllde min vän 22 år och detta firade vi i lördags! det var en sjudundrades fest! :) jag hade asroligt och shejkade gärnet på dancefloor i köket! :)

Jag har iallfall aldrig träffat en som är så bra på att rimma som jag förens jag träffade dig! :D
puss och kram världens bästa Cosmin Twin och dam!

sjögurka?

Ska på skiva igen på torsdag med temat Skepp å hoj!

Funderar starkt på att komma klädd som sjögräs.. haha typ köra på gröna strumpbyxor, spraya håret grönt och ha nån grön tröja.. men vi får se
har ni nåt annat tips?

puss



Nu är det klubbat.. jag ska vara sjögräs!.. ska köpa gröna strumpbuxor, göra om en klänning till kjol, ha ett grönt linne och låna en grej av mamma som skrek sjögräs! sen ska jag köpa grön sprayfärg och spraya håret! hoppas att det blir bra och känner att det är roligare att vara det än att vara typ pirat, sjökapten eller sjöjungfru som säkert många andra kommer att va :)

Älskar..

.. Everlasting friend med Blue October!
bästa låten just nu! :)

Klocka

Tänkte att jag skulle önska mig en klocka i studentpresent.. men funderar på vilken färg och ifall den är fin... så tänkte att ni skulle få vara med och avgöra! :)

image18 image19

så, vad tycks? :) jag gillar den men tror att det kommer bli en brun.. den känns mer kvinnlig och mer jag.. och svart blir så avhugget på nåt sätt.. nu är det där med mina fina formuleringar igen men men :D haha

Söndagsångest!

Varför finns det vissa dagar då man bara tänker helt för mycket och inte vet var man ska ta vägen? Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker verkligen att det är onödiga dagar.. Just nu vill jag bara sjunka genom jorden och ta en månad ledigt från allt och alla och rensa hjärnan lite.. jag vet inte riktigt varför jag känner så här just idag för jag har egentligen inte nån anledning.. eller antaligen så är det nåt som ligger å gnager i huvet men som jag inte tänker är ett problem eller nåt sånt.. svårt att förklara men jag vet vad jag menar..

Just nu känner jag mig bara så värdelös.. jag kommer aldrig hitta nån som tycker om mig för den jag är och som vill va med mig.. jag fattar inte varför sånt här ska vara så svårt.. antingen har vissa tur eller så är det bara så att somliga ska ha nån hela tiden.. de behöver aldrig va ensamma.. och sen finns det såna som jag som aldrig får hitta nån och va lycklig.. jag kommer leva ensam i hela mitt liv.. jag kommer bli den där fastern som alldrig har pojkvän.. som alltid kommer ensam till middagr och som alla tror är konstig.. men jag vill inte va den ju! fan..

Det jag verkligen behöver just nu är att gråta av mig allting.. men jag orkar verkligen inte med att grina just nu.. för då kommer det bara komma upp en massa annan skit som jag kommer må dåligt över! ååh.. aja smärta och ångest är ju iallafall ett tecken på att man är mänsklig och lever.. det är ju alltid bra att veta det.. eller nåt..

aja en god nyhet är ju iallafall att mamma har berättat! jag har ju länge gått å funderat på om hon har träffat en ny kille, eller man.. och idag berättade hon det! Hon tycker jättemycket om honom och jag är väldigt glad för hennes skull :) Han heter.. håll i er nu!... Stig-Ola! han är 43 år och bor i sundbyberg.. eller närmare bestämt nära bankhuset i rissne.. Han fyller år dan efter min pappa och han är blond och jättelång och har ungefär samma kroppsbyggnad som min pappa.. jag och lillebror ska få träffa honom nån dag snart.. det ska bli spännande! men han verkar som en hyvens grabb och jag är bara glad för min arma mors skull :)

nu är det läggdags :)
puss och kram

Hähä

Idag är det uppvisning med mina små gympabarn! :) hoppas det går bättre än på genrepet :D haha sitter å funderar på ifall jag behöver ta med alla grejer nu på en gång eller om jag hinner hem emellan.. det är iförsig lika bra att göra det på en gång.. jag vet ju inte om jag hinner hem emellan eller inte.. så får det bli! :)

Sen ikväll är det ju födelsedagsfest :D Elin kommer bli asglad för alla presenter! :D mmm-mmm-mmm!

nu ska jag gå å torka håret och sminka mig! ses ikväll :)

pusspuss!

Lonely

Ikväll har jag varit övergiven! Mamma åkte till en jobbarkompis och Eric är nånstans.. Och alla andra har bättre saker för sig så det är ingen som har tid för mig.. Men jag har suttit vid tvn och klippt och klistrat lite.. Och jag är mycket nöjd med resultatet! :)

tänkte ta tillfället i akt att lägga upp lite bilder ifrån vår otroligt fräna skiva i måndags! :D tema: Min barndomsdröm


   
   
   

Nu får det allt vara nog!
Jävligt kul hade jag iallafall :D

Jag är kär...

..i Håkan! Det är typ världens sötaste person! Haha :D jag har alltid tyckt det :p

jag minns när jag va liten och kollade på Sunes sommar eller Sunes jul :D haha allt han säger är bara så bra och så roligt! älskar när han lägger sig på vägen och ligger helt still i Sunes sommar! hahaha men du, om jag lägger mig på vägen och låtsas vara överkörd och så går du till polisen så syr dom in honom på livstid, och jag kan ligga jättestill! det lärde jag mig på dagis! Kolla!... Tjena! Hahaha det är ju så bra!

Vad skulle vi göra om inte håkan fanns? haha

image6
Jag ska lätt tvinga mina barn att titta på Sunes sommar och jul! :D

HELG! :D

Aaah! Äntligen helg! :D kom precis hem från skolan.. va tvungen att sitta kvar å jobba me projektet.. lökigt.. men men.. snart är det hela över..

Jag ska snart springa över till pappa och städa mitt rum å packa ihop lite grejer.. lite jobbigt att bo på två ställen ibland faktiskt.. det är alltid så att det man behöver är på det andra stället.. haha sen när man är å hämtar grejer glömmer man alltid nånting.. men det är tur att mamma och pappa bor så pass nära varandra ändå.. det tar ju nästan bara tio minuter att gå emellan :) sen ska jag ringa elin och fråga om hon ville att jag bakar kladdkaka tills imorn..  efter det vet jag inte riktigt vad som händer.. om hon vill ha kladdkaka ska jag väl baka det.. men annars så är schemat ganska tomt för kvällen..

Nu ska jag kolla lite på sunes sommar :D shit va jag älskar den filmen! :D

pusspuss

Hugget och stucket

Elin blev mycket glad gör min present! hon skulle bara veta vad som komma skall ;)

Hon har iallafall övervägt vem hon känner passar henne bäst.. Hon dividera de gamla teorierna och kom slutligen fram till detta:


Elin sa ungefär så här: Jag leker bachelorette! Vidar, jag är ledsen men du verkar lite för torr för att jag ska kunna trivas i ditt sällskap. Visst du har snygga biceps och du är teknisk, men det räcker inte. Nej, men Vidar! bli inte ledsen nu! Det finns nån där ute för dig också! jag lovar.. nej men vidar, det skulle aldrig fungera.. nej du kan inte ändra på dig! du ska vara som du är, men jag behöver mer! Nu får vi gå vidare i örådet.. Det står mellan XLegba och honom vi kallar Scuipi. Jag måste ju inleda med att säga att jag trivs mycket bra med att ha ett litet huvud.. så därför måste jag eliminera Scuipi. Nej, det är inte du, det är jag. Jag kan inte hjälpa att jag älskar gurka på hamburgare.. så jag kan faktiskt inte tacka nej till ett års förbrukning av saltgurka.. har du något bättre att erbjuda kan vi ta det sen ;)

Så XLegba! Det blir du och jag! Jag vet! Jag är också jätteglad! :D jag kände verkligen att du och jag hade nåt där när vi fick ögonkontakt för första gången. ååh! Ja såklart jag vill gifta mig med dig! undrade just när du skulle fråga! Vi kommer bli så lyckliga tillsammans!

Så här har vi honom, det var den här mannen hon valde! Hjälm mannen:


image9


Grattis Elin!

Det är ju trots allt Elins födelsedag idag så därför tänkte jag rikta detta inlägg mot henne!
Vi vet ju båda två vad du önskade dig i julklapp och även i present.. och jag ville ju inte göra dig besviken igen så jag har faktiskt varit på jakt! Jag hittade några potentiella! Du har att välja mellan dessa tre:


                             

Vill du ha killen som har mindre huvud än du? Eller kanske han som har så många gurkor i sin hamburgare att det räcker ett helt år? Eller föredrar du Vidar? Det är upp till dig! Du får välja precis vem du vill! Alla är lediga och villiga!

En liten fråga bara.. Varför har han i mitten en hjälm på dig? haha är han typ rädd för att hamburgaren ska attackera eller? :P

GRATTIS ELIN! PUSS OCH KRAM FRÅN DIN BÄSTA DAM

Vuxenpoäng 3,2?

Va ju bara tvungen att göra testet som Elin har på sin blogg.. det är ett test där man räknar ut hut många vuxenpoäng man har och vilken ålder man borde ha... jag är inte speciellt nöjd med resultatet... hehe

Din vuxenpoäng är 3.2
Din ålder borde vara 8,9 enligt Sveriges Vuxenpoängstyrelse


Hörru! Det är dags att växa upp nån gång. Kanske dags att flytta ihop med pojkvännen eller skaffa bil? försök iallafall att ge ett lite vuxnare intryck.

Tips på saker att göra för att få mer poäng:
- köpa bil
- köpa hus
- åka till Kina
- anordna vinprovning för dina vänner
- börja dricka gourmetkaffe
- skaffa barn
- fixa ett riktigt jobb
- gift dig
- skaffa icakort, det är smidigt och du spar pengar

jahapp.. kul att man inte ens är nio år.. haha det här va det värsta jag hört!

Baksmälla...

image1

tog precis en ipren.. men inte på grund av sån här smärta utan snarare på grund av huvudvärk...

Gårdagen

Igår va det skiva igen då.. Den skulle va på Hot Company men de hade fått sitt alkoholtillstånd indraget under dan så skivan flyttades till k15 istället.. riktigt jobbigt att få reda på det samma dag som man ska ha skivan.. men det blev ju bra ändå :) jag lyckas som vanligt och har vrickat foten och så fick jag min kind halvt avdragen ett antal gånger av en bartender.. :s när jag minst anade kom han och nöp min i kinden.. värsta hårt.. det gjorde typ ont.. haha men iallafall de på k15 vill typ att man ska ramla.. när man går ut från toaletterna så är tre trappsteg ner.. men det är bara två som är markerade.. så man ser inte det som är längst ner.. så jag trampar på kanten på det sista steget och gör värsta vurpan.. haha pinsamt men men

vi tog nattbussen hem.. det va riktigt mysig stämmning :D johan hade med sig en gitarr så han spelade och hela bussen sjöng me! :D han spelade ända fram till typ åkeshov eller var han nu gick av.. sen blev det helt tyst.. varför är det aldrig sån här stämmning när man åker hem? då slipper man ju somna och man får en trevlig bussresa :p men det var en lyckad kväll! bortsett från att jag inte såg Kim mer än utanför repen vid vakterna när jag skulle in... haha men det blev ju bra tillslut det me!

Idag fyller min kära vän Elin år! :D STORT GRATTIS TILL DIG!! måste fixa lite saker och lite andra saker... men sen så är det klart ;)

nu ska jag gå å äta frukost! är värsta hungrig :p

pusspuss!


Hahaha

Tjej ~25 står vid kassan och betalar. Hon tar en vitamintablett som finns i en skål på disken.
Tjejen: Ska man svälja den hel?
Killen i kassan ~20: Tja? det spelar ingen roll. Du kan både suga och svälja?
Tjejen försöker hålla sig för skratt men brister ut i ett asgarv och kan inte sluta. Killen blir tomatröd i ansiktet och börjar förklara sig men börjar skratta nervöst han också.
Killen (ler): Ja, det var tur man gjorde bort sig så inför någon med humor i alla fall.
Tjejen tar sin påse och går skrattandes ut ur affären.

Jag älskar tjuvlyssnat.se! haha

angående teamet som jag helst avskaffar!

Haha jag är ju bara tvungen att nämna Saras incident igår.. Blev helt chockad när Elin ringde och berättade!

Det trodde jag inte! Men jag måste säga att jag är stolt över dig, att du ville utsätta dig för det här en gång till! trodde att du fick nog förra gången ;) men tydligen inte! haha :D

Jag anser iallafall att det är du som har tagit priset nu!
Vad anser ni andra? haha

ciao!

Bara för att..

Magnus Betnér är en av Sveriges skönaste människor och för att Elin tycker så himla mycket om Ebba von Sydow :D

Den här är till dig elin! http://youtube.com/watch?v=8scfqDrMZmM

Love Today!

Vår skiva i måndags blev riktigt lyckad! hade inte några speciella förväntningar på skivan men det blev en oförglömlig kväll!

Igår va man väl lite seg men man mådde som man förtjänade.. va i skolan i typ en halvtimme, värsta onödigt men men :p hämtade Elsa och Elias på dagis vid tre och gick hem till dem och lekte. De är så sjukt söta båda två! Det var riktigt pinsamt när jag skulle öppna grinden vid dagiset, det va helt omöjligt och jag stog där och flinade åt min inkompetes.. haha men det fanns iallafall en snäll dagisfröken där som efter typ fem minuter förklarade att man var tvungen att dra upp en sak för att grinden skulle gå att öppna.. Bortgjort? Helt klart! haha men det bjuder vi på ;) Hemma hos kusinerna byggde vi lego bland annat.. jag som aldrig har varit speciellt bra på det blev mycket nöjd med mitt garage som jag byggde till Elias! Elsa uppskattade inte riktigt min vänlighet så hon tog sönder min byggnation på en gång... haha

Min morbror och deras pappa Per kom hem vid kvart i sex och jag skulle bedra mig hemåt.. Elsa blev skitsur och Elias sa att han var en vakt och ställde sig och blockerade dörren.. Om jag skulle gå hem så fick jag hoppa från balkongen sa han.. haha tack för den! :p lockade med att jag skulle komma och hämta dem nästa tisdag också, så jag slapp hoppa :p hehe

Ikväll är det först genrep med gympan, det är uppvisning på lördag.. barnen tycker att det ska bli jätteroligt! :) efter det ska jag förbi kyrkan och lämna grejer till Lillebror och hälsa på Thessan, Hille å Maja om de är där :) sen ska jag till Sarah Talls och föra lite inför kvällens skiva! Kim och hennes gäng har skiva på Hot Company :) hoppas det blir kul! men det tror jag att det blir :D

Nää nu ska jag fixa en skiva till genrepet.. vi har fortfarande inte valt låt till uppvisningen.. så det gäller att reka datorn på musik nu! haha men nån bra ska jag väl ha :p

Puss och kram!

Första inlägget! :)

Jahapp, då har jag också följt strömmen och skaffat mig en blogg.. jag vet att jag har sagt typ tusen gånger att jag inte ska göra det men.. va fan :) skönt att skriva av sig lite ibland!

puss å kram!

RSS 2.0