Du är brödet man vill lägga korven i


Björn Gustafsson är min absoluta favorit! Haha

Dagens

Love song - Sara Bareilles

stopp i toaletten..

Jag tittade precis på En annan del av köping.. helt klart mitt favvoprogram just nu! Jag tycker att de är så otroligt söta allihopa, jag blir helt varm i kroppen när jag ser dem! sen får man ju sig ett gott skratt då och då också :p haha

Tänkte berätta lite om min helg :) i fredags va jag hemma hos alexandra :) hon kom hem från sin USA-resa i tisdags. Det va jättekul att träffa henne igen med tanke på att det va över ett halvår sen sist :) sen i lördags så sov jag verkligen bort hela dan. jag vaknade vid nio av att det va helt sjukligt varmt i mitt rum så jag va tvungen att gå upp. Sen orkade jag va vaken till halv ett. då däckade jag igen och sov tills mamma väckte mig och sa att det va middag. så jag åt och sen fixade jag mig iordning för jag skulle in till staden med elin och julia. Vi åkte till Limericks och träffade en grupp skottska damer 40+ som bjöd in oss till deras hem i Skottland för de tyckte vi va så trevliga haha.. idag har jag varit i kista med mor och henne karl och hans dotter. Jag har köpt två par skor och en klocka :) jag är nöjd :p

nu ska jag snart duscha och sen ska jag väl sova om ett tag. och imorn är det måndag.. tiden går så sjukt fort, speciellt helgerna.. det är orättvist!


I just love it!

pusspuss

Trött

Jag är verkligen helt otroligt trött.. det är helt sjuk! haha jag har börjat sju två dar i rad och det har varit en sjukt jobbig vecka med massa personal borta och kröksjuka och allt möjligt haha. men nu är den över och ikväll har jag varit bortbjuden på middag hos min goda vän Hille och träffat henne och thessan. Det va jättemysigt men när de skulle vidare så tackade jag för mig och åkte hem. Imorn ska vi till Linköping och fira Sarah som fyllde 20 här i veckan :)

Så nu ska jag packa och sen ska jag sooova! ska upp tidigt imorn. blää

Ha en bra helg :)
pusspuss<3


VARNING!!

Som ni alla säkert vet? jobbar jag på förskolan Klisterburken. Idag har det förekommit två handfull(?!) fall av "spyåflysjukan", maginfluensa, vinterkräksjukan, ja vi har alla vår egen benämning på den hemska sjukdomen. Jag har haft så många chanser att åka på den det här året men klarat mig undan att jag antar att det är min tur nu.. men jag hoppas innerligt att jag slipper.. det är det värsta jag vet!!

håll tummarna för att jag slipper! SNÄLLA!!!

All time favorites





gör mig glad i alla prikera situationer

lalala

Hej, jag heter Elin och måste tvätta håret. Jag tänkte kolla på CSI men det glömde
 jag bort och nu är det försent. Sen tänkte jag köra lite singstar men det orkar jag inte nu. 
Och nu tänkte jag att jag skulle duscha. Men det känns plötsligt väldigt jobbigt det me.. haha
 aldrig kan man nöja sig, det är knäppt. 
Jag måste iallafall duscha så.. men tänkte vänta tills jag ska sova. Fast jag tänkte sova snart.. Haha fyfan vilket onödigt inlägg det här blev då.. Ursäkta trogna bloggläsare men jag hade ingenting att göra helt enkelt..

Jaja så kan det gå!
Nu kallar duschen! eller kanske lite brieost först? mmm :)
pusspuss<3

I'm feeling so bad and so good


Snälla rara söta Anna!

BLI FRISK NU FÖRBÖVELEN!!

Min kära vän Anna har gått och insjuknat och ligger på sjukhuset med dropp och grejer.. Läkarna säger att det kan va körtelfeber men de vet inte säkert tydligen.

Jag hoppas du vet att jag verkligen tänker på dig hela tiden och hoppas att du blir frisk! vill inte ringa för jag vet att du tycker att det är jobbigt att prata! Jag önskar att du kunde dela med dig av sjukdomen till
mig så kunde vi båda må hälften så dåligt som du gör nu!

Jag saknar och tänker på dig!
krya på dig älskling! <3

Jämes Plunt



Haha jag och elin hade tråkigt idag och satt och larvade oss på youtube och fann den här.

Jag ÄR bra!

Jag är inne i en fas i livet när jag tycker att jag själv är så otroligt bra.. jag är liksom nöjd men allt.. haha



så jävla snygg är jag också! hahaha

RSS 2.0